Radionica na temu “Suočavanje s promjenama”

objavljeno u Novosti

UOSIKAŽU provodi trogodišnji program NEVER GIVE UP! – pružanje psihosocijalne potpore osobama s invaliditetom. Uspostavljanjem usluge psihosocijalne podrške u UOSIKAŽU doprinosi zaštiti, očuvanju i unaprjeđenju zdravlja osoba s invaliditetom u Karlovačkoj županiji kroz organizaciju edukacija, radionica, informiranja i savjetovanja u suradnji s partnerima zbog čega je značajan i doprinosi ostvarenju ciljeva utvrđenih natječajem.

Dana 27. prosinca 2022. godine održana je online interaktivna radionica na temu "Suočavanje s promjenama". Radionicu kao aktivnost psihosocijalne potpore je vodila psihologinja Tihana Jandri zaposlena u UOSIKAŽU preko programa. Na radionici je sudjelovalo 11 osoba s invaliditetom. Nakon upoznavanja razgovarali smo o tome kako smo se suočavali s promjenama u protekloj godini i kako se suočavati s promjenama koje nas očekuju (npr. uvođenje eura).

Programske aktivnosti provode se uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva. Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti UOSIKAŽU i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Ministarstva zdravstva.

Print Friendly, PDF & Email