Seminar za roditelje i Forum mladih

objavljeno u Novosti

Dana 22. - 23. studenog 2014. godine u Zagrebu održan Seminar za roditelje i Forum mladih u organizaciji SDDH. Sredstva za provedbu Programa osiguralo je Ministarstvo socijalne politike i mladih. Tijekom dva dana kroz bogati program mladi i njihovi roditelji imali su prilike poslušatiniz prezentacija i predavanja na temu: pozitivnih pomaka u liječenju-iskustva kolega iz Slovenije, kako biti kompetentan roditelj, ljudska spolnost, kolika je moć pozitivnog mišljenja, invalidska kolica i sjedni sustavi te kako pravilno sjediti u invalidskim kolicima i dr. Predavači su bili: Marica Mirić,predsjednica Saveza društava distrofičara

Hrvatske (SDDH), Boriš Šuštarić, predsjednik European Alliance of Neuromuscular Disorders Associations, predsjednik Društva distrofičara Slovenije, Mirjana Vurnek, viša medicinska sestra, Centar za reproduktivno zdravlje, Klinika za dječje bolesti Zagreb, Maja Bijelić, psihologinja SDDH-a, Zorislav Bubaš, predsjednik Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske. Ida Kovač, v.d. predstojnice Kliničkog zavoda za rehabilitaciju i ortopedska pomagala, KBC Zagreb, Stojan Marinković, radni terapeut SDDH- a i dr.

Ispred Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije na Seminaru za roditelje i Forumu mladih sudjelovali su naši: Nikola Srakovčić, Anamarija Vuljanić, Goranka Gaćeša s roditeljima.

Print Friendly, PDF & Email