Sudjelovanje na koncertu „Povijesni gradovi – Putevima Zrinski-Frankopana“ (VIDEO)

objavljeno u Novosti

U organizaciji pjevačkog zbora Chorus Carolostadien, 25. studenog 2022. godine održan je prvi koncert u nizu kulturnih susreta kroz glazbu i povijest, umrežavanjem zborova, vokalnih ansambala i kulturne baštine.

Uživajući u glazbi i povijesti znamenite obitelji koja je ostavila trag na Karlovačkom području i šire, posjetitelji su se prepustili doživljaju koju su uprizorili cijenjeni gosti večeri.

Koncert „Povijesni gradovi – Putevima Zrinski-Frankopana“ je održan u Atriju Veleučilišta  pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture i ostalih sponzora.

Kao gosti iznenađenja na kraju koncerta sudjelovali su korisnici osobne asistencije te članovi i zaposlenici Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije koji su zajedno sa organizatorom događaja otpjevali pjesmu „Neka cijeli ovaj svijet“ iz hrvatskog mjuzikla „Jalta, Jalta“.

Ujedno je to bila prilika da zajedničkom izvedbom pjesme „Neka cijeli ovaj svijet“ po projektu "Glazbom potičemo dobre vibracije" UOSIKAŽU kao nositelj projekta i pjevački zbor Chorus Carolostadien kao partner, otvore novo poglavlje u uključivanju osoba s invaliditetom u kulturna i društvena zbivanja.

Ivana Mastelić-Ivić

 

Pogledajte snimku izvedbe pjesme "Neka cijeli ovaj svijet"

Print Friendly, PDF & Email