UOSIKAŽU dobila Rješenje o ispunjavanju mjerila za pružanje usluge osobne asistencije

objavljeno u Novosti

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije – UOSIKAŽU je dana 27. listopada 2023. godine dobila Rješenje o ispunjavanju mjerila za pružanje usluge osobne asistencije čime je unaprijedila svoje djelovanje i ušla u Mrežu pružatelja socijalnih usluga.

Zahvaljujemo se Karlovačkoj županiji, pročelnici Upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo Maji Vučinić - Knežević te Marini Stoičić, višoj stručnoj suradnici za socijalnu skrb na savjetodavnoj, tehničkoj i operativnoj podršci u realizaciji preduvjeta za osiguravanje usluge osobne asistencije na području Karlovačke Županije.

Za UOSIKAŽU je od ključne važnosti ishođenje potrebne dokumentacije, kako bi se usluga u skladu s novim zakonskim propisima mogla nastaviti pružati osobama s invaliditetom. Pred nama je još uvijek period satkan od niza izazova do početka same zakonske primjene usluge osobne asistencije, no jedan značajan korak smo postigli, a to je dobivanje Rješenja o ispunjavanju mjerila za pružanje usluge osobne asistencije

Print Friendly, PDF & Email