UOSIKAŽU dodijeljen ugovor o provedbi projekta “Zakotrljajmo mogućnosti za inkluzivni život OSI u budućnosti”

objavljeno u Novosti

Grad Karlovac za projekte udruga civilnog društva ove je godine izdvojio 350 tisuća kuna. Samo u programskom području Razvoj civilnog društva i podrška projektnim aktivnostima udruga odobren je 21 projekt, među kojima je i projekt UOSIKAŽU „Zakotrljajmo mogućnosti za inkluzivni život osoba s invaliditetom u budućnosti“ s odobrenim iznosom od 3.000,00 kuna. Ugovor je predsjednici UOSIKAŽU Gordani Jurčević dodijelio gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić.

Dodjela ugovora udrugama po Javnom natječaju za financiranje projekata udruga iz Proračuna Grada Karlovca za 2022. godinu održana je u srijedu, 15. lipnja 2022. u 13 sati u Urbanom parku kod Hrvatskog doma.

  • gradonačelnik Damir Mandić naglasio je značaj suradnje udruga te da je poželjno neke projektne aktivnosti udruga spojiti, kao i to da će Grad Karlovac sudjelovati u provedbi projekata kao partner te pratiti provođenje projektnih aktivnosti i namjensko trošenje sredstava proračuna.

Novost ovogodišnjeg natječaja za udruge je prijava elektroničkim putem korištenje aplikacije SOM Natječaji. Za potrebe informiranja zainteresiranih udruga prijavitelja Grad Karlovac održao je i informativnu radionicu koja je bila dostupna i preko Youtube kanala Grada Karlovca.

Print Friendly, PDF & Email