„BITI VIDLJIV“

objavljeno u Novosti

Razvojna agencija Karlovačke županije u suradnji s konzultantskom tvrtkom WYG savjetovanje d.o.o. organizirala je za članice Vijeća tržišta rada Karlovačke županije (VTR) online trening vezan za bolju vidljivost u medijima. Radionica je održana u sklopu projekta „P.s. -pokreni se“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Dana 22. listopada 2020. godine UOSIKAŽU kao jedna od članica VTR-a uključila se putem ZOOM platforme u radionicu na temu „Povećanje vidljivosti LPZ-a (VTR-a) u javnosti“. Trening je vodila iskusna i dugogodišnja novinarka Aleksandra Štingl.

Radionica se održala s ciljem približavanja načina na koji funkcioniraju mediji i društvene mreže te kako napraviti plan vidljivosti VTR-a koje čini 37 članica od javnih ustanova do neprofitnih organizacija. Razmjenom iskustva i dobre prakse uz stručnu podršku predavačice, sudionici su kroz zadatke pisanja priopćenja za medije spoznali važnost komuniciranja i načine promocije u javnosti.

Za jačanje udruge treba raditi na ulaganju u ljudske kapacitete koji će pridonijeti većoj vidljivosti u medijima. Ovim treningom sudionici radionice su se bolje upoznali s načinom funkcioniranja s medijima, a stečeno znanje i iskustvo koje će primjeniti u radu doprinijet će većoj vidljivosti u lokalnoj zajednici i šire.

Ivana Mastelić - Ivić

Print Friendly, PDF & Email