Kreativno druženje

objavljeno u Novosti

Na Kreativnoj radionici održanoj 21. ožujka, prostorije UOSIKAŽU na Korzu posjetila je grupa djece iz dječjeg vrtića „Četiri rijeke“ iz Karlovca vođena dragim tetama iz vrtića.

Ovo nije prvi dolazak vrtićke djece k nama jer su i  prijašnjih godina u nekoliko navrata bili naši dragi gosti razgledavši predmete koje zajedno s djelatnicima i volonterima izrađuju korisnici, te kako to rade.

Druženje se odvijalo u veseloj i ugodnoj atmosferi, a tema razgovora bio je i invaliditet. Djeca su podijelila svoje doživljaje iz susreta s osobama s invaliditetom i načine na koje su im oni pomogli u nekim situacijama. Bili su vrlo sretni što su mogli pomoći.

Kroz ugodno druženje svi  zajedno prionuli su bojanju  jaja kojima će biti ukrašena velika pisanica koja će biti izložena na Trgu bana Josipa Jelačića u Karlovcu zajedno s ostalim pisanicama, kao i svake godine.

Naši dragi maleni gosti vrlo su marljivo i spretno baratali bojama i kistovima te su jaja vrlo brzo bila obojana u svim bojama. Vrijedne i marljive goste počastili smo slatkišima, a od njih smo na dar dobili prekrasnu sliku koju su zajedno sa svojim vrijednim tetama izradili u vrtiću. Jako su nas razveselili.

Na kraju smo ih uz vesele pozdrave pozvali da nas opet posjete što su oni rado prihvatili. Veselimo se ponovnom zajedničkom druženju.

Print Friendly, PDF & Email