Opet zajedno na kreativnim radionicama

objavljeno u Novosti

Evo što je posjetom „Kreativnice“ svojim perom zabilježila Ivana Mastelić Ivić, administrativna tajnica UOSIKAŽU: „Iznutra i izvana, „Kreativnica“ je čista i sve blista! Blaža ima posla unutra, već ju od pranja boli ruka, a Nela vani na ljestvama stoji i izlozi su oprani, kao novi.“

Nakon mnogih dana provedenih doma zbog krize izazvane korona virusom napokon smo krenuli s našim kreativnim radionicama i druženjima. No, i dalje smo odgovorni i pridržavamo se izdanih preporuka.

U „Kreativnici“ s maskama na licu iza kojih su se krili veseli osmjesi naših korisnika pričalo se o tome kako su provodili vrijeme doma i  čime su se bavili, a oko jedne stvari su svi bili složni: da su ima druženja na kreativnim radionicama jako nedostajala.

Voditeljica kreativnih radionica Blaženka Lipovac zato im je zadala slobodnu temu da nacrtaju nešto po svojoj volji. Inspiracije im nije nedostajalo pa su neki odlučili svoj rad crtati u etapama te se veselimo skoroj izložbi.

Druženja u „Kreativnici“ nastavljaju se redovito kao i prije, svakim utorkom i četvrtkom od 10.00 do 14.00 sati uz pridržavanje svih zaštitnih mjera radi sprečavanja širenja korona virusa.

Print Friendly, PDF & Email