Predstavljanje knjige „Život koji želiš živjeti“ Jana Bolića

objavljeno u Novosti

Na terasi ispred Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ Karlovac 29. rujna 2021. predstavljena je najnovija knjiga „Život koji želiš živjeti“ mladog i inspirativnog autora Jana Bolića. Susret je organiziran u suradnji s Knjižnicom Marin Držić – Knjižnice grada Zagreba, u okviru Nacionalne kampanje “I ja želim čitati!”. O knjizi su govorili sam autor te njegova urednica Sandra Pocrnić Mlakar, a dijelove knjige pročitao je njegov veliki prijatelj Damir Selimović.

Jan Bolić je mladić iz Rijeke koji je dosad objavio četiri knjige – zbirku poezije Trenuci (2016.), zbirku poezije i proznih zapisa Može biti lijepo (2017.), kriminalistički roman Težina stvarnosti (2018. i 2019.) te krajem 2020. godine knjigu Život koji želiš živjeti koja ima četiri tematska poglavlja – Prihvati, Vjeruj, Rasti i Budi zahvalan.

Autor koji piše jednim prstom po zaslonu pametnog telefona zbog uznapredovale bolesti, spinalne mišićne atrofije tip 2, svoje spoznaje o zdravlju i zahvalnosti, o životnim izborima i osjećajima objavljivao je na blogovima i društvenim mrežama, a objedinio ih je u zapise koji su skupljeni u predstavljenoj knjizi na čijoj su promociji bile i članice Udruge, Melita Galetić i Ivana Mastelić-Ivić. Njegove mudre misli i pouke su iskrene i dobronamjerne te čitatelju mogu pomoći u osvješćivanju svoga svijeta i vlastitog samopouzdanja.

Nemoj biti obični prolaznik u životu, budi zabavljač ulice koji okupi ljude oko sebe. (by Jan Bolić)

Print Friendly, PDF & Email