Promocija zvučne knjige „Peta dimenzija“ – poveznica dobre vibracije

objavljeno u Novosti

U Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić u Karlovcu Udruga USKA 24. siječnja 2019. predstavila je zvučno izdanje knjige „Peta dimenzija“ autora Tomislava Beronića na CD-u.

Promociju knjige vodila je Romija Radočaj Naglić, a samu promociju pjesmom Knocking on Heaven's Door otvorio je predsjednik USKA-e Mirsad Bećirović koji je uvijek spreman na pomicanje granica i nove izazove.

Svi nazočni u prepunoj dvorani imali su priliku čuti i isječak knjige u zvučnom izdanju. Tom prigodom Mirsad Bećirović brojnim prijateljima i suradnicima uručio je zahvalnice za poseban doprinos povodom 15 godina rada i djelovanja USKA-e.

Autoru Tomislavu Beroniću uručena je Povelja o počasnom članstvu koja se dodjeljuje osobama za poseban doprinos radu i djelovanju Udruge te je naglašen nastavak suradnje, tako da se u zvučnom izdanju mogu očekivati i Beronićeve nove knjige.

Promociji zvučne knjige „Peta dimenzija“ nazočila je i Marica Poljančić predstavnica UOSIKAŽU kojoj je također dodijeljena zahvalnica za suradnički i prijateljski doprinos radu USKA-e.

Vjerujemo kako je „Peta dimenzija“ odškrinula vrata novim idejama i zajedničkim aktivnostima koje nas očekuju na obostranu radost promovirajući vrijednosti osoba s invaliditetom u zajednici. Svim zainteresiranima knjiga će biti dostupna na glazbenom odjelu Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić i u samoj Udruzi USKA.

Print Friendly, PDF & Email