U Praktičnoj kući znanja zanimljivo predavanje o kravati

objavljeno u Novosti

Marinko Matešić iz Generalskog Stola jedan je od naših najaktivnijih članova u udruzi. U prostoru Praktične kuće znanja u Dugoj Resi Marinko je za sve kolege i prijatelje iz UOSIKAŽU, Društva multiple skleroze Kalrovačke županije, Udruge invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom Grada Duge Rese te Udruge Sunce iz Duge Rese pripremio je inznimno zaniljivu prezentaciju na temu povijesti kravate. Praktična kuća znanja osmišljena je kao interaktivni prostor s nizom usluga za korisnike projektnih aktivnosti.
pkz studeni i prosinac 2015 2

Jedan od osnovnih ciljeva osnaživanje je osoba s invaliditetom i popticanje da preuzmu incijativu i kreiraju sami teme o kojima žele slušati na radionicama.

Projekt Praktična kuća znanja se provodi u okviru Prioritetne osi 2 - Jačanje socijalnog uključivanja i integracije osoba u nepovoljnom položaju Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013. Ministarstvo socijalne politike i mladih RH u provedbi posredničko je tijelo prve razine (PT1), a Hrvatski zavod za zapošljavanje – Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije provoditelj je poziva na dostavu projektnih prijedloga druge razine (PT2).

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 979.600,75 kuna, koji se provodi u periodu od 14 mjeseci, a započeo je potpisivanjem Ugovora sa Ugovornim tijelom 14. srpnja 2014. godine.

Print Friendly, PDF & Email