Zahvala ravnateljici Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ Karlovac

objavljeno u Novosti

Povodom Međunarodnog dana žena predstavnici UOSIKAŽU 07.ožujka 2019. posjetili su ravnateljicu Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić” Karlovac, Jasminu Milovčić. U znak zahvale za ostvarenu jako dobru suradnju i pruženu podršku te otvorenost za buduće realizacije novih ideja ravnateljici je uručeno cvijeće i suvenir od keramike izrađen na Kreativnim radionicama s velikom ljubavlju i trudom članova.

Posebno zadovoljstvo radom knjižnice i njenim uvijek ljubaznim djelatnicima nije skrivao Marinko, član UOSIKAŽU i jedan od članova Upravnog odbora. Naime, Marinko je uz još jednog korisnika na ESF projektu „Praktična kuća znanja“ - jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom u zajednicu, prije tri godine bio uključen u aktivnosti praktičnog rada koji je provodio u knjižnici na Zavičajnom odjelu gdje je stekao nova znanja i iskustva, ali zasigurno i dragocjena prijateljstva.

Osim ljubaznih i uslužnih djelatnika koji uvijek stoje na raspolaganju za pomoć, Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić” pozitivan je primjer pristupačnog objekta za kretanje korisinika invalidskih kolica i teško pokretnih osoba.

Darivani simpatično ukrašenim lončanicama kojima nas je iznenadila ravnateljica te nakon kratkog druženja s njom i djelatnicom knjižnice Aleksandrom Mikić-Grginčić rastali smo se uz želje za što skorijim susretom.

Print Friendly, PDF & Email