DANI OTVORENIH VRATA UOSIKAŽU

objavljeno u Novosti

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2018. koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici kako bi građanima približile svoje programe i aktivnosti.

Poseban je naglasak ove godine bio na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.

U sklopu ove manifestacije UOSIKAŽUje svoja vrata otvorila 24. svibnja 2018. godine u periodu od 11 do 13 sati na adresi Trg P. Zrinskoga 11, Karlovac gdje nas je posjetio 1. a razred Tehničke škole Karlovac pod vodstvom učiteljice Katice Oršolić.

Naziv Dana otvorenih vrata UOSIKAŽU bio je „Različiti, a isti u kreativnosti“ kojim se željelo kroz druženje članova senzibilizirati učenike o izazovima i potencijalima osoba s invaliditetom kao i veće uvažavanje različitosti, ali i upoznati ih s djelovanjem UOSIKAŽU te projektima koji se provode.

Print Friendly, PDF & Email