“Djela, ne riječi, zajednicu usreći”

objavljeno u Novosti

Veseli nas da je upravo Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije – UOSIKAŽU jedna od tri izabrane udruge koja sudjeluje u božićnom projektu društva Kaufland pod nazivom "Djela, ne riječi, zajednicu usreći". Naime, u četvrtak 06. prosinca 2018., u svim poslovnicama Kauflanda započeo je veliki božićni projekt „Djela, ne riječi, zajednicu usreći“ tijekom kojega će kupci moći glasati za jednu od tri ponuđene udruge te tako pomoći da jedna od njih dobije donaciju Kauflanda.

Kako se može glasati? Od 06. do 24. prosinca uz svaki račun na Kauflandovim blagajnama kupac dobiva glasački listić na kojem može zaokružiti preferiranu udrugu te listić ubacuje u glasačku kutiju na info-pultu u trgovini. Udruga koja osvoji najviše glasova primit će donaciju Kauflanda! Za svaku poslovnicu Kauflanda u svakom gradu na izbor su dane tri različite lokalne udruge prema prijedlozima zaposlenika što znači da će čak 39 udruga (za 39 poslovnica) na kraju dobiti vrijednu donaciju.

Zato ovih dana nemojte zaobići kupovinu u Kauflandu, na blagajni ćete uz račun dobiti i glasački listić na kojem možete glasati za jednu od tri izabrane udruge. Pozivamo sve da zaokruže našu Udrugu na glasačkom listiću i podrže nas u što većem broju.

Print Friendly, PDF & Email