Održana online radionica “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”

objavljeno u Novosti

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okolnostima novonastale krize zbog epidemije koronovirusa preko online kanala održala je kroz dva termina besplatnu radionicu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”.

Predsjednica UOSIKAŽU sudjelovala je u drugom terminu održavanja radionice “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora”, 22. travnja 2020. od 10 do 12 sati putem programa Zoom. Cilj radionice je upoznati sudionike/ice sa svrhom te osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta kako bi mogli kvalitetno upravljati vremenom, novcem i kvalitetom.

Polaznici/e će razumjeti  vezu između projektnog menadžmenta i uspješne pripreme i provedbe projekta te izvještavanja o provedbi. Prepoznat će važnost relevantnosti projekta za korisnike i njegovog društvenog utjecaja u zajednici u kojoj se provodi.

Radionicu je vodio Igor Roginek s upečatljivim referencama iz ACT GRUPA koja je suradnička organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije. Iako drugačija od uobičajenih, radionica je pokazala da će webinari sve više biti prisutni i jednako učinkoviti.

Predavač je uključene sudionike upoznao sa svrhom te osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta kako bi mogli kvalitetno upravljati vremenom, novcem i kvalitetom te prepoznavanju važnosti relevantnosti projekta za korisnike i njegovog društvenog utjecaja u zajednici u kojoj se provodi.

Print Friendly, PDF & Email