Pisanica UOSIKAŽU dio je blagdanskog ugođaja na Starom placu u Karlovcu

objavljeno u Novosti

I ovoga proljeća građani imaju priliku uživati u šarenilu uskršnjih pisanica postavljenih na središnjem trgu u Zvijezdi na Starom placu u Karlovcu. Svoju pisanicu izrađenu s puno truda i volje rukama osoba s invaliditetom uz pomoć djelatnika i volontera postavila je i UOSIKAŽU.

Izrada pisanice dio je aktivnosti koje se odvijaju u sklopu provedbe Kreativnih radionica kao dio trogodišnjeg programa Socijalnim uslugama „ZA“ aktivan život osoba s invaliditetom u zajednici financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Program se provodi u partnerstvu s Karlovačkom županijom, Gradom Karlovcem, Općinom Plaški, Centrima za socijalnu skrb Karlovac i Ogulin. Timski rad, razvijanje kreativnih vještina i suradnje tek su dio onoga što na Kreativnim radionicama korisnici u ovo predblagdansko vrijeme mogu naučiti.

Veseli nas da je i UOSIKAŽU dala doprinos i ima priliku sudjelovati u ovakvom ukrašavanju grada koje je već postalo tradicija, pa tako niti ovaj Uskrs neće proći bez pravog blagdanskog ugođaja. Pozivamo sve građane da posjete Stari plac i uživaju u šarenilu pisanica.

Print Friendly, PDF & Email