Prvi sastanak projektnog tima „Zaposli se i ti!“

objavljeno u Novosti

U prostorijama Razvojne agencije Mrav u Kutini, 25. travnja 2019. godine održan je prvi radni sastanak projektnog tima na projektu „Zaposli se i ti!“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, a nositelj je Razvojna agencija Mrav iz Kutine.

Na sastanku su sudjelovali svi predstavnici partnera na projektu,Srednja škola Tina Ujevića Kutina, Pučko otvoreno učilište Kutina, Veleučilište u Karlovcu, Hratski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Karlovac, a u ime UOSIKAŽU sudjelovala je Gordana Jurčević, predsjednica.

Nakon imenovanja članova projektnog tima uslijedio je dogovor oko dinamike provođenja projektnih aktivnosti čiji je cilj doprinijeti stvaranju i jačanju ljudskih potencijala te povećanju zapošljavanja 42 nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina i 20 učenika srednjih škola u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada i strateškim prioritetima kroz pripremu i provedbu 2 inovativna obrazovna programa osposobljavanja prilagođena lokalnim prilikama te kroz učinkovitu provedbu županijskih strategija razvoja ljudskih potencijala.

Ponosni smo što smo dio ovog projekta s kojim smo proširili svoje suradnje i imat ćemo mogućnost zajednički utjecati na pozitivne promjene u životima nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina.

Print Friendly, PDF & Email