TALENT SHOW „SRCEM ZA SRCE“

objavljeno u Novosti

U Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu 13. svibnja 2018. godine održan je drugi u nizu Talent Show Saveza društava distrofičara Hrvatske – SDDH. Svečanu atmosferu podigli su članovi Glazbene skupine Društva distrofičara Zagreb – DDZ izvedbom Himne RH, Ode radosti i Himne DDZ-a.

U sklopu Talent showa održana je modna revija na kojoj je haljine nosilo 10 djevojaka oboljelih od MD i NMB uz glazbenu pratnju Damira Jurena te su svojom elegancijom i ljepotom oduševile sve prisutne.

Talent show bio je zabavni dio programa aukcije slika nastalih na Likovnoj koloniji „Jarunska duga“ DDZ koja je jedna od članica SDDH. Sredstva prikupljena prodajom slika namijenjena su za kupnju novog prilagođenog kombi vozila DDZ-a. Na Talent show-u uz 200-tinjak uzvanika i gostiju nazočili su i predstavnici UOSIKAŽU, Gordana Jurčević predsjednica, Marica Poljančić izvršna direktorica, Nikola Srakovčić i Goranka Gaćeša predstavnici Foruma mladih SDDH te Zora i Janko Gaćeša predstavnici Foruma roditelja SDDH.

Print Friendly, PDF & Email